Oplossingen

TAWI biedt complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen. Wij begrijpen de wensen van onze klanten en ontwerpen producten om eventuele problemen snel, eenvoudig en veilig op te lossen.

Uw zoekopdracht geeft een selectie van ons assortiment kraanbaansystemen, zwenkkranen, vacuümheffers, takels, vacuüm grijpers en hefwagens welke gebruikt worden in diverse industrieën.

 • thumbnail for solution
  Tillen balen en blokken

  Eén van de activiteiten in een bandenfabriek is het mengen van rubbercompound. Dit bestaat uit rubber en vulmiddelen.

 • thumbnail for solution
  Tillen van accu's

  Zijwaartse heffers worden vaak gebruikt bij het tillen van accu's. Accu's zijn vaak klein en zwaar en door die combinatie is er weinig ruimte voor een topgrijper.

 • thumbnail for solution
  Tillen van automotive onderdelen

  In de auto-industrie worden hoge eisen gesteld aan de tilapparatuur. Enkele belangrijke aandachtspunten zijn plaatsing met hoge precisie en snelheid.

 • thumbnail for solution
  Batterijen tillen met pneumatische klem

  Deze ViperHoist met pneumatische klem wordt gebruikt voor het tillen van batterijen met een gewicht tot 60 kg.

 • thumbnail for solution
  Protema bandenheffer

  Onze Protema hefwagens zijn door externe instanties getest en gecertificeerd volgens de Europese Machinerichtlijn. In de auto-industrie worden deze bandenheffers gebruikt in de proefstations om banden te plaatsen en te verwijderen.

 • thumbnail for solution
  Protema hefwagen met vorken

  Een elektrische hefwagen verhoogt de efficiëntie en is winstgevend. Vorken kunnen worden gebruikt om lasten te heffen door middel van een haak of met behulp van banden aan de vorken.

 • thumbnail for solution
  Protema krattenheffer met rol

  Dit is een Protema met kantelfunctie, een speciaal hulpmiddel voor het verplaatsen en legen van plastic kratten. Deze worden in de auto-industrie gebruikt voor kleine metalen onderdelen die al snel te zwaar kunnen worden.

Zit uw oplossing er niet bij?
Neem contact met ons op!
Verzend