Oplossingen

TAWI biedt complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen. Wij begrijpen de wensen van onze klanten en ontwerpen producten om eventuele problemen snel, eenvoudig en veilig op te lossen.

Uw zoekopdracht geeft een selectie van ons assortiment kraanbaansystemen, zwenkkranen, vacuümheffers, takels, vacuüm grijpers en hefwagens welke gebruikt worden in diverse industrieën.

 • thumbnail for solution
  Tillen van kratten en containers

  Kratten kunnen makkelijk worden getild met het juiste gereedschap. TAWI fabriceert speciale krat-hulpmiddelen voor vacuümheffers, die geschikt zijn voor alle types plastic kratten en containers.

 • thumbnail for solution
  Protema hefwagen voor de detailhandel

  Goederen uitpakken is een makkelijke klus met de Protema hefwagen. Deze Protema hefwagens zijn uitgevoerd met een platform en ladder. Deze kan tijdens het uitpakken van de goederen gebruikt worden om de goederen op planken op verschillende hoogtes te plaatsen, zowel in het magazijn als de winkel.

 • thumbnail for solution
  Tillen van kratten in een apotheek

  Het hefmiddel voor apotheken, een speciale versie die weinig ruimte inneemt, voor het verplaatsen van apotheekproducten.

 • thumbnail for solution
  Protema hefwagen voor bibliotheek en boekwinkel

  Een ander voorbeeld van een Protema hefwagen, aangepast voor een specifiek type gebruiker. Deze versie wordt gebruikt om zware plastic kratten met boeken te tillen in bibliotheken.

 • thumbnail for solution
  Protema hefwagen met vorken

  Een elektrische hefwagen verhoogt de efficiëntie en is winstgevend. Vorken kunnen worden gebruikt om lasten te heffen door middel van een haak of met behulp van banden aan de vorken.

 • thumbnail for solution
  Protema krattenheffer met rol

  Dit is een Protema met kantelfunctie, een speciaal hulpmiddel voor het verplaatsen en legen van plastic kratten. Deze worden in de auto-industrie gebruikt voor kleine metalen onderdelen die al snel te zwaar kunnen worden.

Zit uw oplossing er niet bij?
Neem contact met ons op!
Verzend