Over TAWI BV

TAWI BV heeft een jarenlange ervaring in hefsystemen. Gebruik deze ervaring om te zien wat de beste toepassing in uw bedrijf met uw producten zal zijn. Wij begrijpen de wensen van onze klanten en ontwerpen producten om eventuele problemen snel, eenvoudig en veilig op te lossen.  Vanuit ons kantoor in Helmond leveren wij al meer dan 20 jaar ergonomische til- en hefsystemen door heel Nederland. Wij bieden complete oplossingen ongeacht het gewicht, de vorm of afmeting. Of u nu veel of weinig ruimte heeft, TAWI vindt altijd een passende oplossing voor u!

TAWI biedt complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen. Met onze kraanbaansystemen, vacuümheffers, takels en elektrische hefwagens, vinden wij altijd een passende oplossing voor u! Onze producten worden ontworpen en vervaardigd door nauwe samenwerking tussen een eigen team van ervaren design engineers en montage medewerkers.

TAWI is een gevestigd handelsmerk met vele jaren ervaring in de markt. We hebben een breed assortiment aan standaard oplossingen maar ook vervaardigen wij producten die volledig voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Wij begrijpen dat verschillende werksituaties vragen om verschillende oplossingen. Onze producten worden gebruikt in diverse industrieën zoals de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, de houtindustrie en de automotive industrie.

Onze producten worden ergonomisch ontworpen om overbelasting aan ruggen, knieën en schouders te verminderen en creëren tegelijkertijd een veiligere en doeltreffendere manier voor het hendelen van goederen. Met onze producten is het makkelijk om goederen in diverse omgevingen te tillen, verplaatsen, kantelen en roteren. Verder dragen verbeterde ergonomie en efficiency bij aan het verlagen van uw kosten.

Alle TAWI producten worden in Kungsbacka, Zweden ontworpen en vervaardigd. Inmiddels telt het hoofdkantoor in Kungsbacka en het verkoopkantoor in Täby ongeveer 50 werknemers. Onze producten worden wereldwijd verkocht door dochterondernemingen in Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Denemarken, Duitsland, Nederland en door distributeurs in meer dan 50 landen. Mede dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen wij goede service en brede kennis over onze producten aan klanten over de hele wereld geven.

TAWI: uw leverancier van complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen.