Systembolaget Groothandel/detailhandel

Systembolaget is door de Zweedse overheid aangesteld voor het distribueren van alcoholische dranken door het hele land en heeft een monopoliepositie. TAWI levert al meer dan 10 jaar hefapparatuur aan Systembolaget.

Het begon met 25 VacuEasyliftunits op proef in 1997 en tot op de dag van vandaag zijn er een indrukwekkende 450 complete units geleverd in Zweden en (!) 200 units in Noorwegen. (Noorwegen heeft eenzelfde beleid voor de distributie van alcoholische dranken.)

Deze speciale unit is ontwikkeld in samenwerking met de gebruiker en dat heeft diverse nieuwe functies. Bijvoorbeeld een optionele afstandsbediening voor de hoofdschakelaar die tijd en energie bespaart.

TAWI vervaardigt producten die specifiek zijn ontworpen om knieën, ruggen en schouders te beschermen tegen letsel. En het voorkomen van problemen op de lange termijn die worden veroorzaakt door steeds herhaalde handmatige bewegingen. Een investering in een VacuEasylift vacuümheffer betaalt zichzelf terug. Het systeem is eenvoudig te installeren en kan worden aangepast aan de eisen van verschillende sectoren.

Zit uw oplossing er niet bij?
Neem contact met ons op!
Verzend